jemarimommy.blogspot.com

Wednesday, 5 July 2017

A U T U M N S E O U L 2 0 1 6 --- (DAY SEVEN) Mari Kita Balikkkkkkk

LAST DAY

sesungguhnya masa sungguh mencemburui kita wahai seoul ku sayang.. punyala lama buat plan dan masa yang dicurahkan, sekelip mata je da nak berangkat pulang. tak abis penat menabung ke korea tetiba da ajak balik, mana aci kan? hehe

nasib baik 5 beg yang mommy bawak tidak beranak pinak sbb ruangan makanan dan pampers/susu anak yang dibawa abis licin dipakai. dan ruangan kosong tu pula mommy sumbatkan gan barang shopping yang baru. FYI, mommy memang tak bawak banyak baju sbb kene pakai baju sejuk kat luar kan? jadi tshirt yang ada mommy cuci pakai guna washing machine yang disediakan.

sedihnya nak tinggalkan seoul tapi lebih sedih memikirkan keje opis yang confirm berlambak atas meja sebab bercuti sakan yang lama... huhuhuhu

atas nasihat kengkawan, dicadangkan untuk pegi ke airport seawal yang mungkin sbb proses untuk melepasi gate sehingga ke boarding room sgt jauhhhhh. even mommy pon bergerak 4 jam lebih awal tak termasuk perjalanan yang makan masa sejam tau. mommy pon da siap tempah awal-awal minivan untuk angkut segala barangan sehingga ke pintu gate airport. sila ketepikan 80,000-90,000 won untuk minivan ni.

insyaAllah takde apa yang tinggal la kot kecuali hati yang memberontak. hahaha

goodbye seoul. semoga kita bertemu lagi dan kali ni mommy nak buat kpop hunt pula. sape nak ikut??

kbai seoul

kopi maxim yang dicanangkan dalam cite 'the shopaholic louis'. sedap jugak sebenarnya

No comments:

Post a Comment